Реставраторът на мебели Питър Бекъртън от британския град Питърбъро открил в стар

...
Реставраторът на мебели Питър Бекъртън от британския град Питърбъро открил в стар
Коментари Харесай

Писмо на дете от 1969 г. предсказва появата на смартфоните и дистанционното

Реставраторът на мебели  Питър Бекъртън  от английския град Питърбъро разкрил в остарял диван писмо от 1969 година със сбъднали се предсказания, написа английското издание .
Мъжът намерил писмо от 11-годишно момиче, написано на 23 февруари 1969 година То се намирало в облегалката на остарял диван, изпратен му за реституция. В писмото, написано като домашна работа, ученичката фантазира по какъв начин ще наподобяват нейният живот и света в бъдеще.
Момичето написа, че след доста години на телефона ще се появи екран и събеседникът ще може да се види. „ Прилича малко на тв приемник “, фантазира то.
Според нейните прогнози тв приемниците също ще се трансформират: те ще се трансфорат от дребни кутии в огромни екрани, които могат да се ръководят благодарение на бутони в подлакътника на футьойла.
Младата госпожица написа още, че вратите на къщите ще станат електрически и ще се отворят с натискането на един бутон.
Писмото обаче съдържа и несбъднати пророчества: момичето планува, че в бъдеще няма да съществува нормалната храна и ще можем да се заситим единствено благодарение на тип дъвка, след което няма да се постанова да мием мръсни чинии.
Съпругата на Бекертън, Роуз, решила да разгласява писмото в мрежата с вярата да откри създателя му. Тя означи, че брачният партньор ѝ постоянно намира по нещо в мебелите, само че към този момент това е най-интересната находка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР